Kleurrijk combineren met The color of Joy – Deel 1

Omdat ik zelf veel goede voornemens heb om meer te gaan bloggen maar het in de praktijk toch telkens niet gebeurt. Heb ik Joyce uitgenodigd van “The color of Joy” om een aantal blogs te schrijven voor Diezijner. Joyce staat er om bekend bont te combineren met kleur en print en dat is precies wat ze hier ook gedaan heeft. Om je te inspireren, te laten zien dat er veel meer mogelijk is en je ook een beetje uit de comfort zone te halen.

Sinds dit jaar heb ik een nieuwe passie; bloggen over kleurrijke kleding! Ik… simpel en gewoontjes… én tóch opvallend! Want ik zie ook wel dat ik er vaak net iets anders uit zie dan de meeste mensen om me heen, maar mij valt het inmiddels niet zo erg meer op, omdat het gewoon helemaal ´ik´ is. In mijn blog ‘The Color Of Joy’ probeer ik te laten zien waar ik blij van word en dat over te brengen. En ik vind het zó ontzettend gaaf dat ik dat nu, hier voor Diezijner, ook mag gaan doen!

Mijn naam is Joyce Siemons, ik ben 39 jaar. Geboren en getogen in Groningen en sinds 1,5 jaar de stad verlaten… maar ik vind het heerlijk om zo af en toe terug te gaan naar ‘dé stad’. Ik ben getrouwd met Reinier en samen hebben we 2 dochters gekregen. Ik werk in de kinderopvang, wat al jaren en jaren mijn passie is en nu… nú heb ik er een nieuwe passie bij :).

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met de combinaties die ik maak. Om misschien eens verder te kijken dan wat je in gedachten hebt. Bij Diezijner kun je je namelijk helemaal uitleven met combinaties. Uren en uren kun je blijven passen en dan heb je nog niet alle combi’s gemaakt.

Ik wil graag beginnen met iets origineels. Check deze te gekke kniekousen van Thought. Ze zijn verkrijgbaar in 2 kleuren (blauw en groen). Ik heb de groene variant een tijdje geleden bij Diezijner gekocht, maar ja… wáár kun je dit bij dragen?

De jurken ‘Dress Joyce du Deer’ en ‘Dress Betsy Bloms’ van Tante Betsy zijn echt super geschikt bij deze kekke kniekousen. Ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren; oranje, rood en zwart. Ik laat jullie de combi zien met de ‘Dress Joyce du Deer’ black. Deze heeft zo’n super schattig hertje op de jurk staan.
En kijk eens naar de volgende match! Een heerlijk jurkje van Tante Betsy ‘Summer Cross Daisy Red’. De kleuren die in het jurkje zitten, zitten ook in de kniekousen.

Ik heb meteen maar even verder gekeken of er nog een leuk vestje bij te vinden is. Nou… dát is niet zo lastig! Diezijner heeft ontzettend veel keus ; korte vestjes, lange vestjes. Lange mouwen, korte mouwen. Rood, wit, blauw, roze, rode, groene vestjes… Bij deze print is geel, groen, wit en roze geweldig! Net wat bij je past. Er zijn verschillende modellen en kleuren te koop bij Diezijner.

Maar wat ook een ontzettend leuke combi is, is het ‘Vera Jacket Circles Green’ vestje van Tante Betsy. Print op print, love it! Om het geheel af te maken kun je hier ontzettend leuk Clumpy’s bij dragen. Ik heb model Eva aan in de kleur float.

Nu we toch bij de ‘Daisy’ stofsoort zijn, wil ik jullie gelijk laten zien dat hier ook rokjes en blouses van te koop zijn bij Diezijner. Ze zijn er in de kleuren rood, blauw en zwart. Ik wil heel graag laten zien dat het bij elkaar een super set is, maar dat het ook apart van elkaar echt op hele leuke manieren te combineren is.
Ik heb de blauwe variant gepast met het rokje en de blouse samen. Ik hou zelf heel erg van rokjes en topjes, omdat rokjes vaak wat langer vallen dan jurkjes. Op deze manier creëer je eigenlijk een soort van jurk-idee.

Je kunt er een lekkere knalkleur panty bij dragen; groen, geel of roze bijvoorbeeld. En ook met de vestjes kun je weer lekker afwisselen met dezelfde kleuren die in de print zitten.

Dan de volgende combinatie, die is met een heerlijk shirtje van Zilch. Het heeft een driekwart mouwtje en een soort van wafeldruk, het is een heel soepel vallend shirtje en zit erg lekker

Als je liever iets draagt dat wat strakker zit kun je voor een andere top van Zilch kiezen. Deze is ook roze, maar valt heel anders op het rokje. Het is maar net wat je voorkeur heeft.

Een hele verrassende combi is die met het shirtje van Circus. Hij is roze met blauwe hondjes. Deze print op print combinatie past echt super goed bij elkaar.

Als je dan op de-doe-eens-gek-tour wilt kun je er nóg een print bij combineren. dragen. Dit vestje van Traquillo is lekker sportief en past er perfect bij.

De ‘Cross Top Birds Blossom’ van Tante Betsy is de laatste print-op-print-combi die ik graag wil laten zien. Deze knalt er heerlijk uit! De kleursamenstelling is zo mooi bij elkaar. En als je het dan wat kouder krijgt dan kun je het ‘Sweatjacket Jackie Blue’ erbij aan doen. En zo is er alweer een leuke combi gemaakt met het rokje.

Wat is het toch heerlijk om zo te combineren. Er waren nog wel meer opties in de winkel, maar ook niet alles was er in mijn maat. Je kunt de dames van Diezijner altijd advies vragen! Laat je gewoon eens verrassen :).
Ik hoop dat ik dat voor jullie op deze manier ook heb kunnen doen!
Liefs van Joyce.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.