Panty 60 den antraciet “Olivia” – Swedish stockings

20,00

60 denier eco panty in antraciet van Swedish stockings. Verkrijgbaar in maat s t/m xl.

Wissen

Beschrijving

60 denier panty in antraciet. De Swedish stockings zijn eco vriendelijk doordat deze panty’s gemaakt worden door andere nylon producten te recyclen. Verkrijgbaar in maat s t/m xl.

Deze antraciet kleurige panty is makkelijk te combineren en geeft net een wat zachter uiterlijk dan zwart.

Ook verkrijgbaar in navy en black

De luxe kwaliteit van deze 60 denier panty maakt het een onmisbaar item in je garderobe. De panty’s zijn stevig en de pasvorm is perfect. Een duurzame panty op 2 fronten dus.

De panty’s zijn niet alleen op milieu vriendelijke wijze gemaakt ze gaan ook nog eens langer mee dan conventionele panty’s. Een mooi en luxe product dus en geen wegwerp artikel.

Materiaal 60 denier panty: 85% polyamide, 13% elastaan, 2% katoen

Swedish stockings zijn gemaakt door andere nylon producten te recyclen. De productie van deze panty’s is minder milieu belastend dan de traditionele productie van panty’s. Swedish stockings blijft zoeken naar nog betere productie methodes voor haar eco panty’s. Door water besparing, de uitstoot te verminderen en het verminderen en recyclen van afval. Doordat ze zo efficiĆ«nt mogelijk produceren is het water en energie verbruik bij het maken van Swedish stockings in tegenstelling tot conventionele methodes sterk gereduceerd.

– 87.6% minder energie

– waterbesparing 18.M3/ton garen

– Een groot gedeelte van de productie werkt op zonne-energie

– De fabrieken zijn zero waste

– Al het water wat gebruikt wordt in het maak proces wordt gereinigd en hergebruikt.

Bewaren

Extra informatie

panty maten olivia

s, m, l, xl