Aanbieding!

Zip it super high violet – Swedish Hasbeens

299,00 149,50

Klomp zip it super high in violet paars. Een enkel hoge clog met hoge hak en rist van het Zweedse merk Swedish Hasbeens.

Wissen

Beschrijving

Klomp zip it super high in violet paars. Een enkel hoge clog met hoge hak en rist van het Zweedse merk Swedish Hasbeens. Geïnspireerd op de originele jaren zeventig hasbeens. Gemaakt van duurzame materialen met aandacht voor mens en milieu.

De zip it super high clog van Swedish hasbeens is geschikt voor een small tot middel brede voet. De hak hoogte is 8,5 cm. De zool is van rubber en het leer is chroom vrij.

Swedish Hasbeens klompen zijn van goede kwaliteit en dat voel je als je ze in je handen houdt. Je voelt de duurzaamheid van natuurlijk bewerkte leer en de kracht van de beste Els en limoen bomen. De klompen zijn altijd gemaakt uit 1 stuk. Je kan geen betere kwaliteit materiaal vinden in de wereld en meer toegewijde mensen vinden dan die de Swedish Hasbeens maken.

Het leer van de clogs is zeer stevig leer, dat door het vele dragen soepeler wordt en als een handschoen om jouw voet vormt.

Swedish hasbeens vallen aan de grote kant, bij twijfel kun je een kleinere maat nemen.

Draagtip: Een opvallende kleur en toch heel gemakkelijk te combineren bijvoorbeeld met groen, turquoise of geel en oranje. Of sjieker met donkerblauw of grijs. De ideale kleur voor een schoen die je veel en vaak wilt combineren.

Extra informatie

Maat

37, 38, 39, 40, 41