Klomp enkellaars hak model 96 palm groen – Clumpy’s

Clumpy’s model 96 in Palm groen. Een enkellaars met hoge houten hak en houten zool (klomp). Clogs of Holland. De Clumpy’s zijn verkrijgbaar in maat 36 t/m 42

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Clumpy’s model 96 in Palm groen. Een enkellaars met hoge houten hak en houten zool (klomp). Clogs of Holland. De Clumpy’s zijn verkrijgbaar in maat 36 t/m 42

De hak van de schoen geeft de klomp een vrouwelijk en stoere uitstraling.

Het leer van de Clumpy’s is soepel en kan ook omgeslagen worden voor een stoer en nonchelant effect. Clumpy’s staan leuk in combinatie met slobsokken, beenwarmers, kniekousen en speciale gebreide randjes. In Diezijner hebben wij een aantal van deze artikelen.

De zool van Clumpy’s is buigzaam door een rubber tussenstuk wat de Clumpy ook tevens geluiddempend maakt. Mede door deze zool heeft de Clumpy een prettige en zelfs orthopedische pasvorm, het tussen stuk zorgt voor een goede afwikkeling van de voet. Naast modieus, hip en stoer zijn de Clumpy’s dus ook nog eens zeer draagbaar, je krijgt geen vermoeide voeten.

Klompen zitten als een schoen om het voorste deel van je voet. Bij je hak heb je ruimte waardoor klompen hetzelfde nonchelante gevoel hebben als regenlaarzen. Je hak beweegt dus in de schoen op en neer, waardoor je voeten op een natuurlijke manier bewegen in de schoen. Bij het passen van de klompen moet je niet een kleinere maat nemen omdat de hak sloft, dit is een eigenschap van klompen. Let er dus op dat je voeten aan de voorkant zitten zoals je gewend bent. Meestal heb je dezelfde maat van Clumpy’s dan van andere schoenenmerken.

Clumpy maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen. De sterke populieren houten zool en het Europees volnerf rundleer van uitstekende kwaliteit maakt van de Clumpy een duurzaam product. De Clumpy’s kunnen tegen een stootje.

Het hout isoleert perfect de voeten van de koude grond, waardoor de voeten aangenaam warm blijven. Daarbij ademt hout, waardoor de voeten fris blijven.

Clumpy is een Fries merk. De klompen zijn in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar.

Extra informatie

Maat

37, 38, 39, 40, 41, 42