Aanbieding!

Routine deo Cat lady

29,95 25,00

Superstar, natuurlijke deodorant creme. Een goed werkende baking soda deodorant met de geur van vetiver, bourbon vanille, kardemon, zwarte peper, tonka bonen en Ziggy stardust ;)! Een fijne unisex geur van Routine.

Uitverkocht

Beschrijving

Cat lady, natuurlijke deodorant creme. – korting

De verpakking bevat 58ml deodorant creme, die je onder je oksels smeert alsof je bodylotion of dagcreme gebruikt, maar dan voor je oksels. De deodorant creme smeert makkelijk uit en je hebt maar een klein beetje nodig per keer. Je dipt gewoon een schone vinger of stokje in de deo en smeert het onder je oksels, of op andere plekken waar je lekker vind ruiken. Want de geuren zijn zo fantastisch dat ze ook prima als parfum door kunnen. Hou je niet van geuren, dan is er voor jou ook de geurloze variant.

Je doet met deze verpakking ongeveer 3-6 maanden met normaal gebruik. Nadat je de verpakking geopend hebt, is de deodorant 1 jaar houdbaar.

De Routine deodorant is een natuurlijke deodorant die echt goed werkt. Ze zijn er in diverse geuren (en ook zonder geur) met of zonder baking soda en met of zonder bijenwas.

Voor die momenten dat je heel nerveus bent en jij je oksels wilt verstoppen maar dat je dan ineens herinnert dat Superstar routine deodorant cream geactiveerde houtskool, magnesium, en prebiotica bevat. Magnesium zorgt er nog eens voor dat jouw huid ontspant, dus relax, je ruikt heerlijk!

Feedback van klanten:  “ik kan niet wachten om elke ochtend wakker te worden om het weer op te smeren” en “Het heeft mij door vergaderingen, vervolgens keihard fietsen en dan uit eten geholpen en ik rook nog steeds heerlijk, zonder te douchen” Maar ook “Beste Routine deodorant ooit” En “Ik vroeg mij af wie dat heerlijke parfum droeg, bleek ik het zelf te zijn 🙂 ”

 

Routine is een product uit Canada, bedacht door de zussen Neige en Pippa (former smelly sisters 😉 )

Only clean in your Routine!

Extra informatie

Maat

one size

Andere suggesties…