Navulverpakking reinigingsdoekjes bio / vegan – Lamazuna

9,95

Navulverpakking 10 wasbare reinigingsdoekjes ter vervanging van wattenschijfjes van het eco en vegan zero waste merk Lamazuna.

Uitverkocht

Beschrijving

Navulverpakking 10 wasbare reinigingsdoekjes ter vervanging van wattenschijfjes van het eco en vegan zero waste merk Lamazuna.

De reinigingsdoekjes van Lamazuna zijn vervaardigd uit ultra absorberende microvezel, waardoor de make-up meteen wordt geabsorbeerd. Maak het reinigingsdoekje simpelweg vochtig met kraanwater en verwijder de make-up met cirkelvormige bewegingen.

Fond de teint, rode lippenstift, mascara en eye-liner zijn verwijdert in één oogopslag. Voeg een druppeltje make-up remover toe voor het verwijderen van waterproof make-up. Spoel na gebruik het reinigingsdoekje uit met kraantwater voor een langere levensduur.

1 witte zijde voor fond de teint, 1 roze zijde voor lippenstift en mascara!

* Verwijderen make-up met water

* Meer dan 300 keer herbruikbaar

* Hand- of machinewas van 40° tot 90°

* Ideaal voor de gevoelige huid

Onze herbruikbare reinigingsdoekjes bestaan uit polyester en polyamide, ze zijn extreem zacht en ideaal voor de gevoelige huid. Na gebruik kunnen de doekjes gewassen worden met de hand of in de machine, dit meer dan 300 keer.

Waarom zijn onze reinigingsdoekjes tweekleurig? Oorspronkelijk waren ze helemaal roze, maar op aanvraag van onze klanten die fond de teint dragen hebben we de volgende productie met 1 zijde in het wit gemaakt.

Stap #1: Maak het doekje vochtig en leg het twee seconden op uw ogen alvorens het volledige gelaat te reinigen. Ziezo, u bent volledig ontdaan van uw make-up! Het is niet nodig om even hard te wrijven zoals met een wattenschijfje, de herbruikbare reinigingsdoekjes nemen de make-up namelijk meteen op.

Stap #2: Als uw reinigingsdoekjes na een tijd minder doeltreffend worden, laat ze dan gedurende 10 à 15 minuten koken in een kom met water. De vezels zullen zich herstellen en uw reinigingsdoekjes zijn weer als nieuw.

Inhoud van het kistje:

20 reinigingsdoekjes geproduceerd in Spanje en gesneden in Frankrijk (70% polyester en 30% polyamide)

1 biogertificeerd katoenen wasnetje geproduceerd in India
1 kistje vervaardigd uit populier en geproduceerd in Frankrijk

Verpakt in Frankrijk in een beschermde werkplaats door mindervaliden.

De diameter van de doekjes: 8cm

De kistjes zijn beschikbaar met 10 of 20 herbruikbare reinigingsdoekjes, de navulling is per 10 stuks verkrijgbaar.

Extra informatie

Maat

*

Andere suggesties…