Oorstaafjes bio/vegan – Lamazuna

4,50

Deze ecologische oorreiniger vervangt de vervuilende wattenstaafjes voor het leven! Biologisch en vegan.

Op voorraad

Beschrijving

Deze ecologische oorreiniger vervangt de vervuilende wattenstaafjes voor het leven! Biologisch en vegan.

Lamazuna heeft als doel om het dagelijkse afval dat we in onze badkamer produceren te beperken, bovendien spaart u geld uit!

De Oriculi is hiervoor een goede start! Dit ingenieuze instrument komt uit Japan en China waar het door de volledige populatie wordt gebruikt.

De voordelen: Ecologisch en economisch voordelig uiteraard, maar vooral beter voor uw gezondheid. Een bijkomend verschil met een traditioneel wattenstaafje is dat u met de Oriculi ophoping van het oorsmeer voorkomt in de gehoorgang. Gebruik hem 1 of 2 keer per week om het zichtbare oorsmeer te verwijderen. Ga niet te diep! Want oorsmeer beschermt namelijk het trommelvlies. De Oriculi is ook geschikt voor kinderen, maar wij adviseren dat dit verricht wordt door een volwassene.

De Oriculi is bovenaan voorzien van een parel, deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, ieder gezinslid verdient toch zijn eigen Oriculi!? Wanneer u 2 of meerdere Oriculis besteld, zullen wij ervoor zorgen dat u verschillende kleuren toegestuurd krijgt.

Samenstelling: bamboe

Lengte: 10cm

Extra informatie

Maat

*