Aanbieding!

Tandpasta peppermint bio/vegan – Lamazuna

9,95 7,96

lamatand

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Zero waste tandpasta op een stokje, vegan en biologisch in pepermunt smaak. Van Lamazuna.

Voordelen

* 1 tandpasta lolly = 2 klassieke tubes tandpasta

* Doel= Zero waste!

* 100% natuurlijk

* Veganistisch

We hebben de formule van onze tandpasta lolly herwerkt zodat hij bestand is tegen vochtige ruimtes zoals de badkamer! Schuim in overvloed en een frisse portie pepermunt, dit alles op een leuk houten stokje!

Hoe gebruik je onze tandpasta lolly?

Maak uw tandenborstel nat met warm kraantjeswater en wrijf een paar keer over de tandpasta lolly. Er is niet veel tandpasta nodig om doeltreffend te zijn aangezien uw speeksel het vermenigvuldigt. Poets uw tanden zoals u vroeger met uw oude tandpasta deed en spoel uw mond.

Onze tandpasta lolly bevat essentiële pepermuntolie voor een aangename smaak en geur. Als u aan homeopathie doet wacht dan een halfuur alvorens de tandpasta lolly te gebruiken. Zo kan de essentiële pepermuntolie uw behandeling niet beïnvloeden. Dit advies geldt voor alle producten waar essentiële pepermuntolie in verwerkt zit. =D

Bewaring

Op een zeepschaaltje, in uw tandenborstelhouder, in een likeurglaasje of gewoon terug in zijn doosje, aan opbergmogelijkheden geen gebrek! De tandpasta lolly is in blok en bevat dus geen water. Bovendien is het water die de groei van bacteriën mogelijk maakt. U kan hem dus hygiënisch bewaren zonder enkel probleem.

Recycleerbaar houten stokje

Is uw tandpasta lolly op? Recycleer dan het houten stokje! Ook de kartonnen verpakking is perfect biologisch afbreekbaar!

Label

Dit product draagt zowel het label van ‘Cruelty Free & Vegan’ als dat van ‘Slow Cosmétique’!

Samenstelling

Ingrediënten: CALCIUM CARBONATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, STEARIC ACID, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL*, COCONUT FATTY ACID, SODIUM ISETHIONATE, AQUA/WATER, LIMONENE

* Bio gecertificeerd

// Verduidelijking van de plantaardige ingrediënten

Cocos nucifera oil*: Kokosnootolie die een voedend effect heeft voor het tandvlees

Sodium cocoyl isethionate, sodium isethionate : Oppervlakte- actieve stoffen die voor een zachte en reinigende mousse zorgen.

Acide stéarique: Komt uit olijfolie en zorgt ervoor dat de tandpasta lolly stolt

Mentha piperita oil*, limonene : Essentiële pepermuntolie voor een frisse geur en smaak. Limonene is een bestanddeel van deze essentiële olie die verplicht moet worden vermeld op de verpakking om personen met een allergie te verwittigen.

Aqua/Water : Enkele druppels water die nodig zijn om de pasta zachter te maken zodat we hem zonder problemen in vorm kunnen aanbrengen.

// Verduidelijking van de mineralen
Calcium carbonate : Calciumcarbonaat reinigt de tanden. Het is het eerste ingrediënt dat vermeld staat en voornamelijk ook het hoofdingrediënt.

Gewicht: 17g

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 3 jaar, aangezien het product essentiële olie bevat.

Veel gestelde vragen over onze tandpasta lolly

Hoe bewaar ik mijn tandpasta lolly tussen twee poetsbeurten

U kan hem eventueel bij uw tandenborstels in de tandeborstelhouder plaatsen, of op een schaaltje. De tandpasta lolly is antibacterieel en kan dus niet vuil worden! Maar als u hem wil beschermen tegen eventueel stof dan kan u hem ook nog altijd kwijt in ons glazen opbergpotje met perforaties.

Hoe neem ik mijn tandpasta lolly mee op vakantie?

Zoals hierboven reeds vermeld kan u de tandpasta lolly perfect opbergen in onze opbergpotjes. U kan ook altijd een gerecupereerd confituurpotje of lippenbalsem doosje gebruiken en een opening maken in het deksel voor het houten stokje. Een washand kan ook altijd dienst doen als opbergmiddel, net zoals bij de shampoos in blok.

Kunnen meerdere mensen dezelfde tandpasta lolly gebruiken?

De tandpasta lolly is antibacterieel en kan dus geen bacteriën doorgeven. Als u zich hier niet comfortabel bij voelt kan u natuurlijk ieder gezinslid voorzien van een tandpasta lolly en het houten stokje personaliseren. Geen gebrek aan oplossingen!

Kan de essentiële pepermuntolie invloed hebben op homeopathie?

U kan de tandpasta lolly gebruiken tijdens een homeopathische behandeling. Na inname van homeopathische middelen is het wel aangeraden om een halfuur te wachten alvorens de tandpasta lolly te gebruiken.

Kan ik het houten stokje echt composteren als mijn tandpasta lolly op is?

Natuurlijk! U kan het bijvoorbeeld gebruiken als groentenmarkeerder in uw moestuin!

Kan ik mijn tandpasta lolly in de natuur op een trektocht gebruiken?

Uiteraard! 100% van de ingrediënten zijn natuurlijk! U kan uw tanden dus poetsen in de bergen of rivier zonder enige vervuiling te veroorzaken.

Kan de tandpasta lolly gebruikt worden door kinderen?

Vanaf drie jaar is de tandpasta lolly zeker geschikt voor kinderen. U moet wel zeker zijn dat het kind de tandpasta uitspuwt en niet inslikt.

Kan de tandpasta lolly gebruikt worden met een elektrische tandenborstel?

De vibraties van een elektrische tandenborstel zijn iets te hevig voor onze tandpasta lolly. We raden aan om de elektrische tandenborstel nat te maken, een paar keer over de tandpasta lolly te wrijven en hem dan pas aan te zetten.

Extra informatie

Maat

*