Kleurrijk combineren met The color of Joy – Deel 2

En… daar ben ik weer! Ik ga verder waar ik de vorige keer ben geëindigd. Ik liet namelijk verschillende mogelijkheden zien met het Tante Betsy rokje ´skirt Daisy blue´. Toen ik zo op zoek was naar leuke combi´s zag ik een paar te gekke jassen hangen die ik graag laat zien.

Het eerste jasje van Sticks and Stones, ik kon het niet laten om het even te passen, jeeeee echt wow, wat heerlijk stoer leren jasje! Toen ik foto´s ging maken kon ik het niet laten om er gewoon even anders bij te kijken, zo van, hé zie mij eens stoer zijn ;).

 

Sticks and stones leren jas


Een totaal andere soort jas, is die van Danefae. Dit is een heerlijk lange softshell jas, die bijna alle seizoenen te dragen is in Nederland. Hij is er in verschillende kleuren, ik draag de kleur rhubarb een soort oudroze  wat ik echt een prachtige kleur vind.

 

Danefae softshell all season jas in Rhubarb

 

Hou je tóch van iets aparter? Dan is dit gele jasje van fairtade en eco merk Langerchen misschien wel iets voor jou! Het materiaal van dit jasje kom je niet vaak tegen. Ik vind het zelf altijd wel fijn als je even kunt voelen, maar ik weet niet zo goed hoe ik het moet omschrijven. Het draagt in ieder geval heel prettig en het voelt licht aan, het heeft iets van een duiksport materiaal achtige feel maar dan lichter.

 

Langerchen jas Kane in kleur geel

 

Ook heeft Diezijner nog leuke sjaals. De sjaal die ik hier draag is van Avoca van heerlijk zachte merino wol gemaakt in Ierland en is er in verschillende kleuren.

 

Geweven sjaal van zachte merino wol

 

Dan gaan nu naar de rode variant van de ‘Skirt Daisy’. Hier zijn ook weer zulke leuke tops op te combineren die bij Diezijner hangen. Zie hier als eerste de ‘Summer Cross Top Green’ van Tante Betsy. Dit shirt lijkt eenvoudig, maar als je hem aan hebt maken de witte randen en de mooie bloemetjes op de achterkant hem heel bijzonder. Een leuk roze vestje erbij van … en klaar ben je!

 

Rok en top Tante Betsy, vest Zilch
Achterkant cross top green Tante Betsy

 

Dan een andere groene top die weer een hele andere uitstraling geeft. Hij is van het fairtrade en eco merk Anukoo. Wat zo mooi is aan deze top, is dat hij rond loopt van de onderkant. Dat zie je niet vaak bij tops, het sluit zo heel mooi aan op het rokje. Ook de waterval hals geeft een prachtig effect.

 

Anukoo top waterval hals

 

De knaller vind ik zelf dit rood met witte stipjes bloesje van Circus. Omdat hij wat wijder valt vind ik het mooi om hem bij de rok in te dragen. Het strikje is echt een super leuk verrassend detail!

 

Circus blouse polkadot
Polkadot met madelief print, mix & match

 

En als laatste nog een combi met de ‘Blouse Breton Green’ van Tante Betsy, Dit is weer een compleet andere look, maar mét hetzelfde rokje. De kleur groen en wit komen beiden terug in het rokje. Het is een compleet andere print, maar wat vormt het toch een eenheid als het het op deze manier draagt.

 

Bretons streepje met madelief, mix & match
Blouse breton stripe green tante Betsy

 

En zo is er dus veel te variëren met 1 rokje! Omdat er heel veel kleuren in het rokje zitten kun je heel veel kanten op. Misschien heb je nog wel een rood, roze, groen, geel of wit shirt/vestje in de kast liggen waarmee je een combinatie kunt maken. Ook met panty’s, leggings, schoenen en sokken kun je weer een hele andere look creëren.
Proberen jullie ook wel eens wat uit of hou je het liever ‘veilig’? De dames bij Diezijner helpen je graag bij het uitzoeken van een leuke match die ook bij je past, want dát is namelijk wel belangrijk :).
De volgende keer laat ik je graag nog meer combinatie mogelijkheden zien!
Liefs van Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.