De kado top 5 voor “het praktische type”

Je zal maar een kadootje zoeken voor het type dat niks nodig heeft, dat alles al heeft, die eigenlijk niet zo van de tuttemerullen is en meestal een goed georganiseerd en netjes huishouden heeft. Dus waar een leuk en goed bedoeld prulletje niet helemaal op zijn plaats zou zijn. Het liefst kiest ze zelf wat uit, maar ja een kadobon is ook weer zo wat.

Daarom vandaag de kado top 5 voor “het praktische type”

Vanzelfsprekend, niet alleen nuttig maar vooral ook hele leuke producten met een praktisch doel.

Bijvoorbeeld deze heerlijke zachte sokken gemaakt van bamboe. Ze komen met zijn tweeën in een leuk gebreid zakje, zodat het extra leuk weggeeft. We hebben 2 opties, de poezen of de “foute” kerst sokken.

€14,95

Ook zo’n fijne optie. Want eigenlijk net zo leuk als een mooie armband, maar dan met de praktische bijkomstigheid dat je de tijd kan lezen. (En daarom niet je telefoon hoeft te pakken en weer afgeleid wordt door leuke appjes en toch nog even op Facebook kijken en oh ik heb ook een mailtje…) Gemaakt van Tyvek, papier wat gebruikt wordt in de bouw en dus tegen een stootje kan. De horloges worden gemaakt in Berlijn, door werknemers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. En de designs zijn ontworpen door diverse Duitse ontwerpers. Mooi toch?!

€14,95

Wie kan er niet zo’n leuke Cabanaz voorraadpot gebruiken? Gemaakt van keramiek met emaille look. Handig voor de rijst, de nootjes of zoals ik ze gebruik een halve kilo thee 🙂

€19,95 (ook in het geel trouwens)

Paperclips, bestaat er iets nuttiger dan deze leuke clipjes met vogel?  Toch werkelijk onmisbaar. Want hoe ga je anders straks al die leuke kerstkaarten ophangen?

€9,95

1 van mijn favorieten in deze top 5, een fijn opschrijfboekje van Veronzinsels. Met allemaal witte bladzijden (met een kleine illustratie) Heel handig met ringband zodat hij plat kan en niet dichtvalt tijdens het pennen. Hier kunnen alle to do lijstjes in, creatieve hersenspinsels en andere onnuttige en nuttige krabbels. Met elastiekje zodat je altijd weet waar je was gebleven.

€10,00

Al deze leuke kadootjes vind je bij Diezijner aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Je vind de meesten van deze leuke en praktische hebbedingen niet in onze webshop, maar we vinden opsturen geen probleem. De horloges en paperclips zijn wel online bij ons te vinden trouwens. Voor al het andere kun je ons bellen, appen en mailen met al je vragen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.