Cadeautjesmaand actie!

Het is cadeautjesmaand bij Diezijner! Je krijgt niet alleen gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00, wij delen t/m 31 december ook leuke cadeautjes uit! En… bestel je een cadeautje voor iemand anders? Dan pakken wij die mooi voor je in.

Persoonlijke verrassing bij online bestellingen vanaf €100,00

Tot 31 december krijg je een persoonlijke verrassing bij al je aankopen tussen €100,00 en €249,00 in de webwinkel. Wij zoeken een leuke verrassing voor je uit, passend bij je bestelling (of je eerdere bestellingen). 

Cadeaubon bij online bestellingen vanaf €250,00

Bestel je voor meer dan €250,00? Dan krijg je een cadeaubon t.w.v €25,00.

De cadeaubon mag je tot 1 april 2021 besteden, online of in de winkel. Er geldt geen minimum aankoopbedrag. De bon kan niet ingeruild worden voor geld en dient in zijn geheel besteed te worden. Mocht je een deel van je bestelling retour sturen, dan krijg je een cadeaubon met een bedrag passend bij je nieuwe besteding.

Inpakservice

Zitten er cadeautjes bij je bestelling die wij voor je mogen inpakken? Vermeld het bij je bestelling in de bestelnotities, dan pakken wij het mooi voor je in.

In de foto: Kerstballen Mini Woodland Animal set


Lisette is schrijver en ontwerper en op een missie om liefde voor creativiteit en de natuur te delen. Voor Diezijner schrijft zij over creativiteit en duurzaamheid.

Leave your thought here