Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Over Diezijner

Laat je verrassen in Diezijner fair en vrolijke conceptstore en webshop.

Deze winkel laat je duurzame hart een sprongetje maken, zodra je over de drempel stapt.

Sterk in het combineren van kleur en prints, natuurlijke materialen, kwalitatieve basics, eigenwijze merken en deskundig personeel. Van dames- en kinderkleding, beenmode, schoenen en accessoires tot zero waste lifestyle en beauty producten. Én van klein lokaal design tot grote wereld verbeteraars. Een zorgvuldig samengestelde eclectische mix met oa Seasalt, Mud jeans, Salt water sandals, Werfzeep, Danefae, Tranquillo, Lily balou, Zilch en nog véél meer.

Even geen tijd om naar Groningen te komen? We kunnen alles opsturen via onze samenwerking met de meest duurzame verzendmethode: Fietskoeriers.

We zien je graag!

‘Diezijner’ opende 4 maart 2014 haar deuren aan de Zwanestraat 29 in Groningen.

Maak kennis met ons team

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele set voor thuis, een inspirerende outfit voor een eerste date, of een set voor zakelijk gebruik voor doordeweeks. Iedereen staat graag voor je klaar!

Nynke Diezijner

Over Nynke

Nynke wil met Diezijner de wereld kleurrijker, vrolijker en duurzamer maken door middel van mooie contacten en een zorgvuldig geselecteerd assortiment

Stijl: vrouwelijk, kleurrijk en comfortabel.

Nynke Diezijner

Over Tanja

Tanja wil met Diezijner de wereld kleurrijker, vrolijker en duurzamer maken door middel van mooie contacten en een zorgvuldig assortiment.

Stijl: vrouwelijk, kleurrijk en speels.

Nynke Diezijner

Over Lotte

Lotte wil met Diezijner de wereld kleurrijker, vrolijker en duurzamer maken door middel van mooie contacten en een zorgvuldig assortiment.

Stijl: vrouwelijk, kleurrijk en sportief.

Nynke Diezijner

Over Mirjam

Mirjam wil met Diezijner de wereld kleurrijker, vrolijker en duurzamer maken door middel van mooie contacten en een zorgvuldig assortiment.

Stijl: stoer, kleurrijk en sportief.