There is nothing to show here!
Slider with alias slider-3 not found.

Over Diezijner

‘Diezijner’ opende 4 maart 2014 haar deuren aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Zoals de naam al doet vermoeden vind je er prachtige ontwerpen op het gebied van dames- en kindermode, woon- en modeaccessoires, (retro-) speelgoed, papierwaar en hebbedingen.

 

In onze winkel vind je altijd iets unieks voor alle vrouwen én kinderen, alle maten, smaken, stijlen en voor elke portemonnee. Naast ons steeds wisselende aanbod vind je onze vaste merken. Zoals de heerlijke broeken van Corel, kleurrijke jurken van Tante Betsy, Zilch en Halsoverkop. Maar ook Seasalt, Chapati en de unieke stijl van Tranquillo. Alllemaal merken die prachtige eco materialen gebruiken en niet bang zijn voor een beetje kleur. Of wat dacht je van eco retro merk Froy and dind? Daarnaast verkopen we voor aan de voeten Clumpy’s, Saltwater sandals en Jonny’s in veel leuke kleuren en modellen. Op zoek naar leuke kinderkleding? Wat dacht je van Lovestation, Froy and Dind, Petit Louie en natuurlijk Dutch Dream Denim?

 

Naast een fysieke winkel in Groningen hebben we een webwinkel. Hierin vind je lang niet het hele assortiment. Even geen tijd om naar Groningen te komen? We kunnen alles opsturen via onze samenwerking met de meest duurzame verzendmethode: Fietskoeriers.

 

We zien je graag!

Eco & Fairtrade

Bij Diezijner vinden we het belangrijk dat producten zijn gemaakt met aandacht voor mens en milieu. Daarom kun je bij ons veel merken kopen met een eco en/of fairtade keurmerk en we werken graag met lokale ontwerpers. Shop fair trade

Anna Nyken

Sinds 2018 hebben we een eigen merk: Anna Nyken. De kleding wordt geproduceerd in een klein atelier in Nederland en we werken uitsluitend met biologische en natuurlijke materialen.

Shop de collectie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties

Inschrijven