Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Gebreide Col oranje – De Reuver

29,95

Een gebreide col om in weg te kruipen. Door het ronde model trek je de col eenvoudig over je hoofd waardoor hij heel warm en comfortabel aanvoelt en direct goed zit. De grove steek geeft de col een stoere uitstraling. Hij past bij elke type jas, maar ook heerlijk voor binnen.

Kleur: Mandarijn een fantastische bijna neon oranje kleur voor een opvallend kleuraccent in de winter.

In hetzelfde mooie materiaal zijn ook armwarmers verkrijgbaar. Fijn voor de warmte, maar ook om een te korte trui of jas te verlegen. Of juist als veel achter een computer zit te werken voor extra warmte. Maak een setje in dezelfde kleur of kies een contrasterende tint voor een eigenwijze uitstraling.

De breisels van De Reuver worden in Nederland gemaakt.

  • Afmeting. 40×50 cm
  • Handwas
  • Materiaal: 15% WP/Finealpaca, 18% WO/Merinos wol, 18% WO/Wool, 35% PC/Polyacrylic Fiber, 13% PA/Polyamide en 1% EA/Elastan

Artikelnummer: Clumpy-Kol-0ranje Categorie: Tags:
Merken:: Clumpy

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.