Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Fancy worker pants bengaline – Emmy

114,95

Marlene Dietrich stijl broek in een prachtige kleur. De Fancy worker broek van Emmy design is een broek met een hoge taille en vrouwelijke pasvorm.

De stijl van de Emmy broeken met de wijde pijpen is geïnspireerd op de tijd dat wij als vrouwen de fabrieken in gingen om het werk van de mannen te doen. Incl hun werkkledij. De mode die daaruit voortvloeide is vrouwelijk en flatteus.

De slogan van Emmy design is dan ook “Feminine well fitted garments in high quality, like in the good old days”

De broek zit hoog in de taille met een klassieke boord. Met knopen, rits en mooie plooten aan de voorkant. De broek heeft functionele steekzakken aan de voorkant en decoratieve flap zakjes aan de achterkant.

Ook zitten er knoopjes op de boord, om de broek eventueel met Emmy bretels te dragen (deze zijn los verkrijgbaar)

De broeken vallen klein, neem dus zeker een maat groter dan je gewend bent, misschien wel 2 😉

Stuur een email of bel naar de winkel om samen de juiste maat uit te zoeken.

Clear
Quantity
Merken:: Emmy design
SKUEmmy-19201022-Black bengaline
Category
Tags , , , , , ,
Share on

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top