Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Larissa painterly planting mix – Seasalt

47,96

De Larissa blouse is 1 van Seasalts all time favourites. Gemaakt van 100% katoen met mouwen die je met een lusje en knoopje op kan rollen naar 3/4 lengte.

De blouse is zo gemaakt, dat hij altijd een nonchalante kreuk heeft. Dus je hoeft niet te strijken. Je zou de kreuk nog extra kunnen accentueren door de blouse opgerold in de kast te bewaren.

Gemakkelijk te combineren het hele jaar door. Door de leuke printjes ook erg leuk als kraagje onder een trui of opgeknoopt bij een zomers jurkje

Deze Larissa blouse heeft een vrolijke print. Deze katoenen blouses van Seasalt komen meerdere keren per jaar uit in nieuwe prints.

Merken:: Seasalt
Brands
SKU Seasalt-BWM2352521663-Lake
Category
Tags , , , , , , , , ,
Share on

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top