Log in

# Vul hierboven een zoekterm in # Klik op enter om te zoeken of op ESC om af te sluiten

Webshop

Original youth claret – Salt water sandals

64,95

Bordeaux rode Salt water sandaal model “Classic” kleur Claret een nieuwer model, maar met de herkenbare retro uitstraling in kindermaten.

Clear
Aantal
SKU Salt-Water-817C12-Claret
Categorie
Deel via

Beschrijving

De originele Salt water sandalen in de kleur Claret / bordeaux rood voor kinderen. Dit model werd in 1944 voor het eerst gemaakt en heeft zijn prachtige (nu) retro uitstraling gehouden.

Kleur zoals foto 1

Maat 30 t/m 35 (grotere maten van dit model vind je verderop in de webshop)De sandalen hebben een gevlochten voorkant, die ook geschikt is voor een bredere voet. De sandalen zijn gemaakt van leer met een rubberen zool. De schoen is afgewerkt met een roestvrije gesp.

De Salt water sandals kunnen in het water gedragen worden en kunnen op de handgewassen worden met een zacht wasmiddel.

Salt water sandals zijn een product ontstaan in de oorlog, van het rest leer waar ze de leger laarzen voor de soldaten mee maakten werden deze sandalen gemaakt.

Een duurzaam en prachtig product. De original sandal is er in zowel kindermaten als volwassen maten. Ze vallen op maat, maar de maat 31 is een dubbele maat en kan ook voor maat 32. Je moet de schoenen passend op maat kopen, zodat het leer naar jouw voeten kan vormen. Eventueel kun je ze een nat maken en zo indragen om het sneller naar je voet te laten vormen.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top
Brands: