Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Original youth mustard – Salt water sandals

64,95

Alle Salt-Waters worden geleverd met roestvrijstalen gespen, kunnen in het water worden gedragen en kunnen met de hand worden gewassen met een zacht reinigingsmiddel.

Clear
Quantity
SKUSalt-Water-8021C10-mustard
Category
Share on

Beschrijving

Het eerste model dat in 1944 uit de werkplaats van Walter Hoy kwam, de originele Salt-Water Sandal wordt gekenmerkt door zijn kleine gestikte rubberen zool en gevlochten leren bovenwerk. Alle Salt-Waters worden geleverd met roestvrijstalen gespen, kunnen in het water worden gedragen en kunnen met de hand worden gewassen met een zacht reinigingsmiddel. Ze gaan van kinderen helemaal tot volwassen maten. Ze zijn comfortabel, duurzaam en mooi. We stellen je graag voor aan onze gloednieuwe SS19 colourway Mosterd. De perfecte tint voor elke huidskleur en om elke outfit bij te werken.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top