Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Aanbieding!

Surfer sandaal kobalt blauw sun san – Salt water sandals

35,97

De Surfer is de klassieke sandaal van Salt-water sandals. Met verstelbare neus en enkelbandjes d.m.v een gesp. Met een dikkere (urethane) zool. De meest gangbare sandaal voor elk soort voet omdat beide bandjes te verstellen zijn en in het kobalt blauw leuk voor zowel jongens als meisjes en geschikt voor alle leeftijden van peuter, kleuter tot kind.

Maat: 25 tot en met 34

Koop kinderschoenen altijd gewoon op maat, want je wilt niet dat ze struikelen door iets te ruime schoenen. En weet dat Salt water sandals vaak wat ruimer vallen dan andere merken. Salt water sandalen worden van nature soepeler door dragen. Mocht een schoen ergens wat strak zitten, dip je voet met schoen en al in het water en draag de schoen tot dat hij droog is, op die manier vormt de sandaal zich naar jouw voet.

Alle Salt-water sandals mogen het water in en kunnen met de hand gewassen worden met een mild wasmiddel.

De sandalen hebben een dikke flexibele zool en blijven heel mooi in het gebruik.

Clear

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.