Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Swimmer child rose gold – Salt water sandals

59,95

Gebaseerd op het originele ontwerp dat al sinds de jaren 1940 bestaat, is de Sun-San Swimmer gedempt op een met leer beklede urethaanzool en vormt zich naar de voet van de gebruiker bij herhaaldelijk dragen

Clear
Quantity
SKUSalt-Water-8021C10-Rosegold
Category
Share on

Beschrijving

De zwemmer heeft een gevlochten leren teen met enkelband met gesp. Gebaseerd op het originele ontwerp dat al sinds de jaren 1940 bestaat, is de Sun-San Swimmer gedempt op een met leer beklede urethaanzool en vormt zich naar de voet van de gebruiker bij herhaaldelijk dragen. Nu verkrijgbaar in het langverwachte Rose Gold – de perfecte manier om mini-me te maken met je kleintje.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top