Log in

# Vul hierboven een zoekterm in # Klik op enter om te zoeken of op ESC om af te sluiten

Webshop

Rollneck top tweedy stripe Black – Petit Louie

29,95

Petit Louie koltrui met zwart witte streepjes.

Dit King Louie truitje voor kinderen is een fijn basis item voor de winter, die aan elke kleding combinatie een leuke twist geeft.

Wij vinden de koltrui erg leuk bij bijvoorbeeld de corduroy overgooier of het geruite rokje.

De pasvorm is aangesloten en lekker stretchy.

Clear
Aantal
Brands:: Petit Louie
SKU Petit Louie-05855-Black
Categorie
Tags , , , , , , , , ,
Deel via

Beschrijving

Materiaal: 98% lyocell (tencel), 2% elastaan

Wat is Tencel? Tencel is een duurzamere versie van viscose. Qua uitstraling en gevoel is het vergelijkbaar met de materialen Ecovero en Lyocel. En is gemaakt van de houtsnippers van duurzame Eucalyptus en Berkenbomen. De productie van Lenzing Tencel wordt, in tegenstelling tot die van reguliere viscose, uitgevoerd op de meest milieuvriendelijke manier mogelijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van houtpulp uit duurzame bossen. En gebruikt o.a tijdens het maak proces 50% minder water dan reguliere viscose. Het resulterende materiaal Tencel heeft de lichtheid, glans en de comfortabele draagbaarheid van viscose, maar dan met een aanzienlijk minder milieubelastend productieproces.

Tencel is net als andere viscose soorten (zoals bijvoorbeeld Bamboe) een natuurlijk product op een kunstmatige manier gemaakt. Omdat de houtpulp waarvan het gemaakt is geen vezels heeft die gesponnen kunnen worden zoals bij katoen en vlas (linnen) Wordt het houtpulp door filamenten gespoten om zo een draad te maken die verder verwerkt kan worden.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top
Brands: