Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Enkellaars Jikke petrol – Clumpy

104,96

Leuk Clumpy enkellaarsje met rits, model Jikke in de kleur petrol.

Model Jikke is een wat smallere laars dan de meeste modellen van Clumpy, daarom heeft deze een rits aan de binnenkant van de schoen. En is niet geschikt als je een hele hoge wreef hebt (omdat het dan lastig is om er in te komen ) voor een gemiddelde voet of juist smallere voet is de Jikke heel geschikt.

De klompen hebben een houten zool met een stukje rubber er tussen. Dit zorgt er voor dat je voet mooi afwikkelt en dat je heerlijk loopt op Clumpy’s. En niet klost zoals met een reguliere klomp.

Het is een kenmerk van een klomp dat je hak iets los in de schoen zit (vergelijkbaar met een regenlaars) Voor de rest moet de Clumpy mooi aansluiten.

De Clumpy’s hebben onder het hout een rubberen laag, zodat je niet klikklakt tijdens het lopen.

Clear
Quantity
Merken:: Clumpy
SKUClumpy-Jikke98petrol-petrol
Category
Share on

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top