Log in
Gratis verzending vanaf €100,00 - Duurzame bezorging - Snel en persoonlijk contact

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Hoge klomplaars Silke mel okergeel – Clumpy

118,96

Clumpy hoge klomplaars model 99-Silke mel is cognac kleurige laars met rits.

De instap is iets smaller dan de lagere laarzen zoals Bente en Lotte. En heeft daarom een rits sluiting.

De Silke heeft een een zool van ongeveer 2,5 cm. Hierdoor ga je wel iets de lucht in maar loop je niet op een hak, je staat namelijk recht (dit is dezelfde zool als de Clumpy in de modellen Lotte,Bente, Jikke, Afke etc)

De verrassing zit in de zool die gemaakt is van natuurlijk hout en daardoor verbazingwekkend licht is. En dankzij het rubberen tussenstuk heeft de laars een zachte rollende beweging. Hierdoor zijn het klompen waar je comfortabel op loopt net als andere schoenen maar dan met wat meer ruimte bij de hak (vergelijkbaar met een regenlaars)

Dit is wat maakt dat jij op je nieuwe Clumpy’s zo wegloopt, deze bijzondere zool zorgt voor een perfecte ondersteuning van de voet.

Het is een kenmerk van een klomp dat je hak iets los in de schoen zit (vergelijkbaar met een regenlaars) Voor de rest moet de Clumpy mooi aansluiten.

Clear
Quantity
Merken:: Clumpy
SKUClumpy-CL Silke Ca-Mel
Category
Tags , , , , , , , , , , , , , ,
Share on

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top