Log in

# Vul hierboven een zoekterm in # Klik op enter om te zoeken of op ESC om af te sluiten

Webshop

Laars Bente Bronzo – Clumpy

149,95

Clumpy klomp model 91-Bente Bronzo  is kastanjebruine kuitlaars. Het meest bekende model van Clumpy’s met het klittenband.

De Bente heeft een een zool van ongeveer 2,5 cm. Hierdoor ga je wel iets de lucht in maar loop je niet op een hak, je staat namelijk recht (dit is dezelfde zool als de Clumpy in de modellen Lotte, Silke, Jikke, Afke etc)

De verrassing zit in de zool die gemaakt is van natuurlijk hout en daardoor verbazingwekkend licht is. En dankzij het rubberen tussenstuk heeft de laars een zachte rollende beweging. Hierdoor zijn het klompen waar je comfortabel op loopt net als andere schoenen maar dan met wat meer ruimte bij de hak (vergelijkbaar met een regenlaars)

Dit is wat maakt dat jij op je nieuwe Clumpy’s zo wegloopt, deze bijzondere zool zorgt voor een perfecte ondersteuning van de voet.

Het is een kenmerk van een klomp dat je hak iets los in de schoen zit (vergelijkbaar met een regenlaars) Voor de rest moet de Clumpy mooi aansluiten.

 

Clear
Aantal
Brands:: Clumpy
SKU Clumpy-clbrbente-Bronzo
Categorie
Tags , , , , , , , , , ,
Deel via

Leuk in combinatie met...

Beschrijving

Het leer van de Clumpy’s is Europees volnerf rundleer van uitstekende kwaliteit.

De Clumpy’s worden binnen Europa gemaakt.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top
Brands: