Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Laars lotte capri – Clumpy

149,95

Clumpy klomp model 92-Lotte capri is een turquoise kuitlaars met decoratieve lussen aan de bovenkant.

Het model lijkt op model Bente (het bekendste model Clumpy met klitteband) maar heeft 2 lusjes bovenaan de laars. Een voordeel van deze laars is dat het geen klitteband heeft en daardoor niet per ongeluk aan je panty kan blijven hangen. Je kan de Lotte net als de Bente ook heel makkelijk omslaan tot een enkellaars.

De Lotte heeft een een zool van ongeveer 2,5 cm. Hierdoor ga je wel iets de lucht in maar loop je niet op een hak, je staat namelijk recht (dit is dezelfde zool als de Clumpy in de modellen Bente, Silke, Jikke, Afke etc)

De verrassing zit in de zool die gemaakt is van natuurlijk hout en daardoor verbazingwekkend licht is. En dankzij het rubberen tussenstuk heeft de laars een zachte rollende beweging. Hierdoor zijn het klompen waar je comfortabel op loopt net als andere schoenen maar dan met wat meer ruimte bij de hak (vergelijkbaar met een regenlaars)

Dit is wat maakt dat jij op je nieuwe Clumpy’s zo wegloopt, deze bijzondere zool zorgt voor een perfecte ondersteuning van de voet.

Het is een kenmerk van een klomp dat je hak iets los in de schoen zit (vergelijkbaar met een regenlaars) Voor de rest moet de Clumpy mooi aansluiten.

Clear
Artikelnummer: Clumpy-Clumpy92 Lotte capti-Capri Categorieën: , Tags:
Merk: Clumpy

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.