Log in
Gratis verzending vanaf €100,00 - Duurzame bezorging - Snel en persoonlijk contact
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Retro slide bruin – Salt water sandals

69,95

De retro sandaal doet denken aan de Mexicaanse Huarache-sandaal die je grootouders in de jaren 60 hebben teruggekocht en is een ander archiefmodel dat 40 jaar later door Salt-Water opnieuw wordt gelanceerd.

Clear
Quantity
SKUSalt-Water-6605T05-Tan
Category
Share on

Beschrijving

Onze bestverkopende bruine sandaal is nu verkrijgbaar in een geheel nieuwe stijl _ The Retro Slide. De retro sandaal doet denken aan de Mexicaanse Huarache-sandaal die je grootouders in de jaren 60 hebben teruggekocht en is een ander archiefmodel dat 40 jaar later door Salt-Water opnieuw wordt gelanceerd. Net als al onze andere stijlen is de Retro Slide 100% waterdicht leer en kan met de hand worden gewassen met warm water en een zacht wasmiddel. Oorspronkelijk verkocht in de Verenigde Staten in de jaren 70, hebben we de klassieke Retro van de achterliggende catalogi bijgewerkt tot een moderne Slide-sandaal – de ultieme zomersandaal.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top