Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Swimmer claret sandaal – Salt water sandals

Sandalen model Swimmer in Claret rood met dezelfde geweven bovenkant als de Original Salt-water sandal maar dan nu in een nieuw jasje met een dikkere zool zoals de Sun San sandalen uit de kindercollectie. (yes model swimmer heeft Diezijner al vanaf maat 22 en loopt door tot en met maat 41/42) met het comfort die je gewend bent van de andere Salt water Sandals.

100% waterproof lederen sandalen die onverwoestbaar lijken, met de roestvrije gesp.

De Salt water sandalen gaan jaren mee!

Kies de maat die je altijd draagt, Salties vallen goed op maat.

<strong>Swimmer sun san
</strong>

De sandalen hebben een gevlochten voorkant, die ook geschikt is voor een bredere voet. De sandalen zijn gemaakt van leer met een sun san zool. De schoen is afgewerkt met een roestvrije gesp.

Voordat je ze aan doet kun je ze aan de voorkant even aan trekken en de zool buigen om ze wat soepeler te maken. De sandaal zit goed als je tenen achter het gestikte randje blijven.

De Salt water sandals kunnen in het water gedragen worden en kunnen op de hand gewassen worden met een zacht wasmiddel.

Moeite met kiezen? Bedenk dan welke kleur het mooist bij je huid zou passen, wil je liever een schoen die “blend” met je huid of een kleur die wat meer afsteekt. De kleuren van de Salt water sandals, passen altijd perfect bij alle andere kleuren is onze jarenlange ervaring in Diezijner en in onze eigen garderobe.

 

Artikelnummer: Salt-Water-EU20339-Claret Categorie: Tags:
Merken:: Salt-Water

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.