Log in
Gratis verzending vanaf €100,00 - Duurzame bezorging - Snel en persoonlijk contact
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Deodorant roze 1 tube – Nuud (vegan)

12,95

Nuud de effectieve geurloze deodorant, die je in sommige gevallen niet eens elke dag hoeft te smeren (gemiddeld om de 3 dagen). Hoe relaxt is dat?

In de Nuud deodorant zitten alleen maar fijne ingrediënten en geen zweetblokkers. Daardoor kan het in het begin zo zijn dat je extra gaat zweten, tot dat je lichaam ge-detoxt is. Als je Nuud een tijdje hebt gebruikt is je lichaam er aan gewend, en heb je hier geen “last” meer van. Nuud werkt samen met je huid en maskeert de zweetlucht niet. Hierdoor ruik je uiteindelijk veel frisser dan met een deodorant die je geur probeert te verbergen.

Deze Nuud deodorant komt in een roze tube, maar heeft exact dezelfde formule als de zwarte verpakking.

Liever toch een geur? Gebruik Nuud in combinatie met onze Routine deodorant voor een super effectieve combinatie met al het goede van beide.

A little goes a long way.

Er zit één zwarte tube nuud in met 15ml crème. Genoeg voor gemiddeld 7 weken natuurlijk frisse oksels. Let op: gebruik per oksel een kloddertje nuud ter grootte van een erwt. Dat is echt genoeg en zo blijven je oksels lekker vrij ademen.

Het kartonnen doosje is gemaakt van biologisch afbreekbaar karton en past gewoon door je brievenbus. De tubes zijn gemaakt van 100% recyclebaar bioplastic uit suikerriet.

Nuud voor het eerst

Op Nuud worden mensen echt verliefd. Maar zoals bij alle liefde is het in het begin soms een beetje zoeken en wennen. In het geval van Nuud omdat je soms wat dingen moet doen of laten. Kijk daarom naar deze video en leer alles over detox, smeerfrequentie en hardnekkige bacteriën zodat de liefde optimaal kan opbloeien.

Bekijk de video met meer informatie hieronder:

Clear
Aantal
Merken:: Nuud
SKUNuud-nu1r-Geen
Categorie
Tags , , , , ,
Delen

Beschrijving

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top