Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Bubble buddy incl zeep mint – Foekje Fleur

Bubble Buddy is een tool die het gebruik van zeep bevordert. Hij kan gebruikt worden als zeepschaal die een stuk zeep snel droogt maar ook een heel gaaf rooster heeft.

SKUFoekje Fleur-BBMIFO-Mint
Category
Share on

Leuk in combinatie met...

Beschrijving

Met het Bottle Vase Project (2009) probeerde Foekje Fleur de aandacht te vestigen op het groeiende probleem van plasticvervuiling, negen jaar later heeft het bewustzijn zich verspreid, maar de plastic soep blijft groeien … dus tijd voor actie!

Gift company GoodtoGive gaf Foekje Fleur de kans om aan Bubble Buddy te werken; een project dat niet alleen plastic afval recyclet, maar ook toekomstig afval voorkomt. Bubble Buddy is een tool die het gebruik van zeep bevordert. Hij kan gebruikt worden als zeepschaal die een stuk zeep snel droogt maar ook een heel gaaf rooster heeft. Met de roosterafscherming kunnen zeepvlokken worden gemaakt die gemakkelijk oplossen in zeepsop voor allerlei reinigings- en verzorgingsdoeleinden. Geen plastic zeepflesjes meer nodig!

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top