Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Bubble buddy incl zeep pink millenial- Foekje Fleur

Bubble buddy the grate way to clean. Zeepbakje en rasp in 1. Ook handig voor onderweg kleur millenial pink incl heerlijk frisse schoonmaak zeep.

SKUFoekje Fleur-BBORFO-millenial pink
Category
Share on

Leuk in combinatie met...

Beschrijving

Bubble buddy the grate way to clean. Zeepbakje en rasp in 1. Ook handig voor onderweg kleur millenial pink incl heerlijk frisse schoonmaak zeep.


The Bubble buddy is een ontwerp van Foekje Fleur, gemaakt van gerecyclde plastic schoonmaakflessen. Dat is nog eens een goede probleem aanpak. Door het plastic want nu nog rondzwerft te recyclen wordt de afvalberg minder en om door vervolgens vaste zeep te gebruiken ipv al die verschillende flessen, shampoo, alles reinigers, afwasmiddel, douchegel etct komt er ook geen nieuw plastic bij op de afvalberg. Isn’t that grate?

Het leuke aan de Bubble buddy is dat het een 3 dubbele functie heeft. Ten eerste is het een super leuk zeep bakje, dat er voor zorgt dat de zeep mooi opdroogt na het gebruik. Maar je kan de zeep ook makkelijk overal mee naar toe nemen in dit bakje. En gebruik de rasp functie om bijvoorbeeld wat in je schoonmaak emmer of bad te raspen. Of om zelf wasmiddel te maken 🙂

Daarnaast is het een heel leuk ontwerp dat ook leuk weggeeft als cadeautje. Verderop in de webshop vind je ook ons uitgebreide zeep assortiment. Maar bij deze Bubble buddy krijg je een frisse schoonmaakzeep erbij.Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top