Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Safety Razor gold – bareaya

29,95

Dit herbruikbare scheermes is ontworpen om minimalistisch en toch prachtig efficiënt te zijn. Het enkele roestvrijstalen mes zorgt voor de meest luxueuze en verfijnde scheerervaring, met respect voor zowel je huid als de aarde.

Een dunnere, elegantere look! Dit scheermesje heeft een sterk gebogen mes, met minimale belichting en dicht bij het scheerhoofd, om een ​​laag agressiviteitsniveau te bieden – met behoud van de efficiëntie. Een gesloten kam zorgt voor een goede bescherming tegen snijwonden en een gemakkelijk glijden over de huid. Het handvat is lang om alle delen van ons lichaam te bereiken. Een geknepen nek onder het hoofd zorgt voor een ergonomisch en handig ontwerp. Het fijne gebeitelde handvat zorgt voor een goede grip onder de douche. Het mes is zwaar en perfect in balans, zodat je het alleen over de huid hoeft te laten glijden zonder druk. 

Specificaties
Handvat van hoogwaardig messing.
Afmetingen: 10,8 cm x 4,4 cm
Gewicht: 95 gram
Werkt met alle universele enkele messen met dubbele rand (navulling beschikbaar op onze website).
Wordt geleverd in een reistasje van biologisch katoen.

Het verhaal achter dit scheermes
“Toen we besloten om ons plastic scheermes weg te gooien voor een duurzaam exemplaar, hadden we moeite om een ​​model te vinden dat tegelijkertijd efficiënt, huidvriendelijk en elegant was. We waren ook verrast door het aantal mensen, vooral vrouwen, die bang waren om de sprong te wagen. Gewaagde, dikke, overdreven mannelijke ontwerpen en agressieve bladen maken de huidige markt behoorlijk intimiderend. Dus besloten we om er zelf een te ontwerpen. We denken dat we erin geslaagd zijn om het perfecte scheermes te creëren om meer mensen aan boord te krijgen van een plasticvrije badkamerroutine.”

SKUBARAEYA-saferaz-gold
Category
Share on

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Safety Razor gold – bareaya”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top