Log in
Gratis verzending vanaf €150,00 - Duurzame bezorging - Snel en persoonlijk contact
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Safety Razor rosegold – bareaya

Scheermes rosegold met vervangbare mesjes, plastic vrij, duurzaam en effectief net als in “the good old days”

Dit herbruikbare scheermes is ontworpen om minimalistisch en toch efficiënt te zijn. Het enkele roestvrijstalen mes zorgt voor de meest luxueuze en verfijnde scheerervaring, met respect voor zowel je huid als de aarde.

Het scheermes komt geleverd met 1 mesje. In de webshop vind je de navul verpakking met 10 mesjes voor €3,95

De mesjes zijn makkelijk te vervangen. Opendraaien, het mesje aan de korte kanten oppakken, een nieuwe erin stoppen en weer vast draaien. Let op dat je de onderdelen weer juist op elkaar koppelt, heb je het er verkeerd op gedraaid, dan merk je dat doordat hij niet goed scheert. (klik op de driehoek op de foto voor een instructie filmpje)

Persoonlijk vind ik 1 van de grote voordelen van dit scheermes, dat je door de kop er af te draaien, heel makkelijk overtollig haar wegspoelt van het mesje. Dus geen verstopte scheermessen meer, die daardoor minder glad scheren.

Vormgeving: De gesloten kam van de Safety razor zorgt voor een goede bescherming tegen snijwonden en het gemakkelijk glijden over de huid. Het handvat is lang om alle delen van ons lichaam te bereiken. Een geknepen nek onder het hoofd zorgt voor een ergonomisch en handig ontwerp. Het fijne gebeitelde handvat zorgt voor een goede grip onder de douche. Het mes is zwaar en perfect in balans, zodat je het alleen over de huid hoeft te laten glijden zonder druk. Gebruik, scheerzeep, olie of iets waardoor je makkelijk over je huid glijd tijdens het scheren.

Merken:: Bareaya
SKUBARAEYA-saferaz-gold
Categorie
Tags , , , , , , , ,
Delen

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Safety Razor rosegold – bareaya”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top