Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Shampoo Bar Coco nuts – HappySoaps

8,75

Met deze Shampoo Bar creëer je in een handomdraai een heerlijk schuimende en plasticvrije reiniging voor je haar. De Bar ruikt intens naar kokos en is de perfecte geur voor je haren. Een boost voor je vrolijkheid! De quinoa geeft je haar natuurlijke verzorging. Daarnaast bevat de Bar shea butter en olijfolie voor een verzachtende en verzorgende werking.

De HappySoaps Shampoo Bars zijn:

vinkje happysoaps  VEGAN
vinkje happysoaps  DIERPROEFVRIJ
vinkje happysoaps  PALMOLIE VRIJ
vinkje happysoaps  SLS- EN SLES VRIJ

vinkje happysoaps  CRUELTY FREE
vinkje happysoaps  70 GRAM
vinkje happysoaps  90 – 110 WASBEURTEN
vinkje happysoaps  ANTI ROOS

Flag: Netherlands on JoyPixels 5.5 HANDGEMAAKT IN NEDERLAND MET hartje happysoaps

 

Artikelnummer: HappySoaps-8720572970021-Geen Kleur Categorie: Tags:
Merken:: HappySoaps

Beschrijving

Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Glycerin, Cocoamidepropyl Betaine, Decyl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrolyzed Quinoa, Olea Europaea Fruit Oil, Aqua, Papaver somniferum Seeds, Coumarin, Limonene, Benzyl salicylate, CI 77891

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.