Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Ylang Ylang – Werfzeep

Onze zoetste zeep! Vol échte geuren, wees niet bang voor de bedwelmende geur van synthetische vanille.

SKUWerfzeep-WEYLZ-Geen
Category
Share on

Beschrijving

Onze zoetste zeep! Vol échte geuren, wees niet bang voor de bedwelmende geur van synthetische vanille.
Ylang ylangzeep bevat etherische bloemenoliën en absolue van de heerlijke, vanille-achtig geurende hars van benzoë. Speciaal voor ylang ylangzeep macereren we heerlijk stroperige biologische vanillestokjes, dat zie je soms terug aan de zwevende stipjes in je zeep.
Deze zeep schuimt romig en je badkamer verandert tijdens het douchen langzaamaan in een tropisch oord.

Op de foto’s zijn de ingrediënten vanille en ylang ylang uitgelicht.

      

Ingrediënten: verzeepte oliën van kokos*, olijf*, zonnebloem* en cacaoboter*; water; etherische oliën van ylang ylang*, palmarosa*, roosgeranium*; castorolie*; benzoëhars*; extracten van vanille* en annattozaad*.inci (gelijk aan de verpakking, internationale naamgeving): sodium cocoate*, sodium olivate*, sodium sunflowerate*, aqua, sodium cocoa butterate*, aromaricinus communis oil*, vanilla planifolia extract*, bixa orellana seed extractgeraniololinaloolobenzyl benzoateoamyl cinnamalocitronellolofarnesolo.*van gecertificeerd biologische herkomst, biologische etherische oliën, onatuurlijk bestanddeel van etherische oliën.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top