Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Gele tandenborstel medium – Mable

4,95

De bamboe tandenborstel met een ergonomisch en elegant design. De Mable tandenborstel kan zichzelf staan. Fijn in de hand en gebruik en mooi en praktisch op de wastafel.

Door de ronde vormgeving die smal is bij de hals en breder bij de voet. Ligt deze tandenborstel fijn in de mond en in de hand. En doordat deze tandenborstel op zichzelf kan staan, hoopt er geen vocht op, wat voor schimmels kan zorgen.

Ikzelf (Nynke van Diezijner) heb meerdere bamboe en houten tandenborstels geprobeerd, maar deze van Mable blijkt niet alleen de allermooiste maar ook de allerfijnste. Hij gaat niet schimmelen, en voelt niet te stroef of te breed aan in je mond.

Deze tandenborstel heeft medium (hardheid) borstels.

De Mable tandenborstels zijn:

Gemaakt van bamboe, waardoor deze anti bacterieel en waterafstotend is.

100% composteerbaar

De onderkant is geverfd op plantaardige basis (handig om te herkennen, van wie welke tandenborstel is)

Hebben BPA en gifvrije nylon borstels

En een plastic vrije verpakking, kartonnen verpakking.

 

Clear
Artikelnummer: Mable-11150-geen Categorie: Tags:
Merken:: Mable

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.