Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Golden slumber – Routine

54,95

De nieuwe gezichtsoliën van Routine!

Gezichtsoliën zijn nu allemaal razernij en niet voor niets! We zijn zo enthousiast om deze nieuwe lijn van Routine aan te bieden. Routine is een merk waar we in geloven vanwege hun ethische productienormen, ingrediënten van biologische kwaliteit en verbluffende resultaten!

 

Er wordt gezegd dat teunisbloem een ​​mekka is voor huidproblemen. dat zwarte komijn zal de huid van elk mens zal versterken! Neroli staat bekend in de oude wijsheid om balans te brengen in je huid en binnenin. Roodheid? Geen probleem voor dit serum. Dit is de huidtovenaar die je nooit kende! Say bye to your beauty sleep, and hi to your Golden slumber

 

(Dit is onze “routine”, maar je kunt je eigen routine maken als je wilt, want je bent zo gouden!): Sluit je avond routine met een gereinigd gezicht en verwarm dan 3 tot 4 (of als je daar zin in hebt, meer) druppels serum in je handpalmen. Snuif heerlijk van die ontspannende lavendel, neroli en roos voordat je al dat zachtjes op je gezicht en decolleté drukt (wat een meer Franse manier is om nek te zeggen). Draag alleen of onder nachtcrème. Slaap lekker, word wakker en Woke Glow!

 

30 ml, glazen flesje met druppelaar.

Clear
Artikelnummer: Routine-1108-geen Categorie: Tag:
Merken:: Routine
Brands

Beschrijving

Ingrediënten: saffloerzaadolie *, abrikozenpitolie *, gefractioneerde kokosolie, jojobazaadolie *, avocado-olie *, teunisbloemolie *, rozenbottelvruchtenolie *, arganpitolie *, druivenpitolie *, zwarte komijnzaadolie *, neroli-olie *, tocoferol (niet-ggo, soja-vrij), lavendelolie *, rozemarijnbladextract *, rozenolie *, vetiverwortelolie *. * Biologisch ingrediënt.

 

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.