Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Loofah – bareaya

De natuurlijke structuur van deze vezel zorgt voor een diepe peeling.

SKUBARAEYA-loofah-geen
Category
Share on

Beschrijving

De natuurlijke structuur van deze vezel zorgt voor een diepe peeling. Het is perfect als verzorging voor het scheren om het zijdezachte huideffect te versterken, of als een meer routinematige peeling. Schrob je huid voorzichtig in cirkelvormige bewegingen om alle dode huidcellen te verwijderen en til het haar van de huid.

Materiaal: loofah (ook geschreven loofa of luffa). Luffa is een tropische groente uit de komkommerfamilie (Cucurbitaceae). Het binnenste deel van deze tropische vrucht bestaat uit stevige vezels. Het is 100% natuurlijk en volledig biologisch afbreekbaar.

Afmeting: circa 15x7x4cm. Elk stuk is echter anders vanwege de natuurlijke oorsprong.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top