Log in
Gratis verzending vanaf €100,00 - Duurzame bezorging - Snel en persoonlijk contact
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Nagelvijl natuursteen – Lamazuna

15,95

Nagelvijl gemaakt van natuursteen. Dit is een vijl die je hele leven lang mee gaat! “Buy me once”

Handgemaakt in Frankrijk door de laatst overgebleven werkplaats die het ambacht beheerst om van stenen vijlen te maken.

formaat: lengte 10,8 cm, smalste gedeelte 0,8 cm en breedste gedeelte 1,9 cm, De nagelvijl is 0,5 cm dik en weekt ongeveer 20 gram.

 

Zorgen voor je vijl:  maak deze na elk gebruik schoon met een klein borsteltje en zeep of witte azijn.

Vijl je nagels van de zijkant naar het midden. Vijl altijd in 1 richting, omdat het heen en weer vijlen je nagels kan verzwakken. Eindig met het vijlen van de top van je nagel.

Deze natuurstenen nagelvijl heeft 2 verschillende kanten. 1 gladde kant met het Lamazuna logo en aan de andere kant de ruwere kant, die is ontstaan door de steenen te polijlsten in een tank met water en grint

Dit is een product na mijn hart, want hij valt onder het  “buy me once” principe. Deze nagelvijl gaat dus je leven lang mee! Twijfel je tussen producten, bedenk dan altijd, welke gaat het langst mee en ga ik het meeste gebruiken. De perfecte lijdraad voor al je duurzame aankopen.

 

Clear
Aantal
Merken:: Lamazuna
SKUlamazuna-LZB5A1A2-GEEN
Categorie
Tags , , , , , ,
Delen

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top