Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Parfum blok Mysterious – Lamazuna

17,95

De Mysterious parfum van Lamazuna is 100% natuurlijk en dus ideaal voor als jij op een natuurlijke manier heerlijk wil ruiken.
De parfum is gemaakt van biologische cacaoboter en biologische carnaubawas en geurt fris naar dennenbomen, dennennaalden en hout. (oftewel die heerlijke herfstwandeling geur)
Je gebruikt de parfum door wat van het blokje op je vingers te laten smelten en dan aan te brengen op je hals, achter je oren en op je polsen.
Dankzij het roestvrijstale blikje waar deze parfum in zit is het makkelijk overal mee naartoe te nemen en dus aan te brengen wanneer je maar wilt!

Dit product is vegan en zero waste.

Clear
Artikelnummer: lamazuna-LZA12A7B02-GEEN Categorie: Tags:
Merken:: Lamazuna

Beschrijving

OVER DE 5 INGREDIËNTEN IN DIT PRODUCT

De essentiële basis:

– Cacaoboter (Theobroma cacao zaadboter*) voedt de huid intens.

– Carnaubawas (Copernicia cerifera cera*) geeft het vaste parfum een harde consistentie en laat een beschermende film achter op de huid.

Het parfum:

– Geur (Parfum) is een centraal ingrediënt in de formule, omdat het essentieel is voor de primaire functie van het product.

– EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL: allergenen die van nature aanwezig zijn in het parfum.

Ingrediënten die het product langer doen houden:

– Vitamine E en zonnebloemolie (Tocopherol, helianthus annuus zaadolie): plantaardige antioxidant (vitamine E); voorkomt dat plantaardige oliën ranzig worden, zit in zonnebloemolie. Hoewel dit ingrediënt onbeduidend lijkt, speelt het een belangrijke rol in de duurzaamheid van het product.

*ingrediënten uit de biologische landbouw

INGREDIËNTEN:

THEOBROMA CACAOBOTER*, PARFUM, COPERNICIA CERIFERA CERA*, TOCOFEROL, HELIANTHUS ANNUUS ZAADOLIE, EUGENOL, LIMONEEN, LINALOOL.

* van biologische landbouw – 79,8% van de totale ingrediënten zijn van biologische landbouw 100% natuurlijk verkregen

COSMOS ORGANIC gecertificeerd door cosmécert volgens de COSMOS-norm.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.