Log in

# Vul hierboven een zoekterm in # Klik op enter om te zoeken of op ESC om af te sluiten

Webshop

Snoephartjes paperclip – The Zoo

9,95

Leuke paperclip set in pastel kleuren met de bekende snoephartjes. Er zitten 8 paperclips in een set en ze zijn 5.5 cm groot.

Op voorraad

Aantal
SKU Capventure-1101220-Geen
Categorie
Tags , , , , , , ,
Deel via

Beschrijving

Leuke paperclip set in pastel kleuren met de bekende snoephartjes. Er zitten 8 paperclips in een set en ze zijn 5.5 cm groot.

Het maakt je administratie en paperassen direct een stuk vrolijker . Maar de hartjes paperclips zijn natuurlijk ook heel leuk om te gebruiken om kaartjes, foto’s en andere papierwaren mee op te hangen.

Bij de set paperclips zit een koortje mee geleverd. De paperclips zijn gemaakt van pvc, met de structuur van echte snoepjes

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top