Log in
Gratis verzending vanaf €100,00 - Duurzame bezorging - Snel en persoonlijk contact
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Guinea Pig – Old World Christmas

Dit is met stip op 1 de meest lollige kerstbal die we in de collectie hebben. Daar kan de cavia zelf natuurlijk niets aan doen. Maar blijkbaar is de combinatie kerstbal en cavia iets waar je instant vrolijk van wordt.

En deze van Old world christmas is ook nog eens prachtig gemaakt. Op ambachtelijke wijze worden het glas in de mal geblazen, waardoor er een cavia met prachtige details uit ontstaat. Dit zijn de luxere soort kerstballen en dat zie je meteen.

Een prachtig cadeautje voor in of onder de kerstboom. En waarom zou je deze na de kerst weer opbergen. Je kan vast wel een plekje in huis verzinnen waar hij altijd mag blijven hangen.

De cavia (guinea pig) kerstbal heeft een mooi formaat en past in de palm van je hand.
Formaat: 5.70 X 6.35 X 8.80 (HxLxB) bij benadering

SKUOld World Christmas-12542-div
Categorie
Tags , , , , , , , , , , ,
Delen

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guinea Pig – Old World Christmas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top