Log in

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Kerst raamsticker vintage kerstballen rood – Suseela

9,95

Raamsticker chrismas red 30×37 cm

Slechts 1 resterend op voorraad

Quantity
SKU Suseela design and photography-Flat flowers originals-rood
Category
Tags , , , , , , , ,
Share on

Beschrijving

Handig en ontzettend leuk deze statische sticker met vintage kerstballen. Plak de sticker op een glad oppervlakte. Het mooiste plekje is natuurlijk een raam. De stickers zijn aan 2 kanten zichtbaar.

Suseela fotografeerde deze prachtige vintage kerstballen van haar oma en maakte er tijdloze statische raamstickers van. Deze stickers kan je keer op keer gebruiken.

Heel handig voor het instant (kitcherige) kersteffect en veel makkelijker opruimen dan het aftuigen van een boom 🙂

Verzenden van de stickers? De verpakking is te groot om door de brievenbus te passen. Wil je de stickers toch goedkoop laten versturen, dan kan ik de verpakking zo verknippen dat het wel past. De sticker zelf blijft natuurlijk geheel in tact. Laat in de opmerkingen weten of je hier mee akkoord gaat.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top