Log in
Gratis verzending vanaf €100,00 - Duurzame bezorging - Snel en persoonlijk contact
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Tractor – Old World Christmas

14,95

Glas geblazen kerstbal van een groene tractor. De tractor kerstballen waren vorige kerst binnen 2 week allemaal uitverkocht. Daarom hebben we dit jaar volop variatie (maar nog steeds beperkte voorraad)

Een speciaal cadeautje voor die leuke boer of broer, zus, of Kees, Chantal of Cor. Want wie wordt er niet blij van een groene kerstbal Tractor.

Deze prachtige kerstbal is voorzichtig met de mond in een mal geblazen. Waarna er een hete mix aan vloeibaar zilver aan de binnenkant gegoten is en vervolgens is de bal gedetailleerd met de hand beschildert in helder groen met glitters.

Formaat: 3 X 3.5 X 2 (HxLxB)

 

Clear
Aantal
SKUOld World Christmas-46006-div
Categorie
Tags , , , , , , , , , ,
Delen

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top