Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Over Diezijner

Laat je verrassen in Diezijner fair en vrolijke conceptstore en webshop.

Deze winkel laat je duurzame hart een sprongetje maken, zodra je over de drempel stapt.

Sterk in het combineren van kleur en prints, natuurlijke materialen, kwalitatieve basics, eigenwijze merken en deskundig personeel. Van dames- en kinderkleding, beenmode, schoenen en accessoires tot zero waste lifestyle en beauty producten. Én van klein lokaal design tot grote wereld verbeteraars. Een zorgvuldig samengestelde eclectische mix met oa Seasalt, Mud jeans, Salt water sandals, Werfzeep, Danefae, Tranquillo, Lily balou, Zilch en nog véél meer.

Even geen tijd om naar Groningen te komen? We kunnen alles opsturen via onze samenwerking met de meest duurzame verzendmethode: Fietskoeriers.

We zien je graag!

‘Diezijner’ opende 4 maart 2014 haar deuren aan de Zwanestraat 29 in Groningen.

Die zijn er voor je

Echt contact maakt ons vak.

Bij Diezijner werken we samen in een klein team. Of je nu iets de webwinkel of in de winkel koopt, een vraag hebt via de mail, telefoon of socials. Je hebt altijd persoonlijk contact met 1 van ons 🙂

Nynke Diezijner

Nynke

Ik ben Nynke trotse eigenaar van Diezijner. Mij zal je regelmatig op de winkelvloer zien, maar ik ben ook de "stem" op social media en hier op de website, inclusief de eventuele spelfouten 😉 En natuurlijk de curator van al het moois wat je in de winkel kan vinden.

Ik ben een Fries famke die haar hart verloor aan Groningen. Op mijn 15de wist ik al dat mijn droomwinkel in Groningen moest komen en op mijn 32ste opende ik daadwerkelijk Diezijner.

 

tanja-diezijner-zwanestraat-groningen 29

Tanja

Onze collega Tanja is niet te missen in Diezijner. Als gast- en vakvrouw extraordinaire geeft ze met haar humor en persoonlijke benadering sjeu aan het team.

En wist je dat zij elke werkdag met de trein uit Leeuwarden komt om in Diezijner te werken. Er gaat dan ook niets boven Groningen 😉

lotte

Lotte

"Onze" Lotte, de jongste in het team maar al het langst werkzaam in Diezijner. En ondertussen een heuse social media celebrity 😉 Zij is de gene die ons assortiment swingend en met veel humor de wereld in knalt. Maar ze is gelukkig heel gewoon gebleven en dus vind je haar bijna elk weekend op de Diezijner werkvloer al dan niet met een spontaan dansje. En wil je iets extra mooi laten inpakken? Ook dan moet je bij Lotte zijn!

Mirjam Diezijner Groningen

Mirjam

Mirjam is niet alleen een vakkundig lid van het Diezijner team, ze is ook zelf designer. Met haar achtergrond in de kunst kan je de styling van jouw outfit met een gerust hart aan haar overlaten. Bovendien vind je haar sieraden van keramiek onder de naam Bright & Bounty in ons winkelassortiment en kan je bij haar workshops keramiek volgen.