Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Duurzaamheid

Onze bijdragen aan duurzaamheid

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, speelt de mode-industrie een cruciale rol. Duurzaamheid in kleding gaat niet alleen over het gebruik van milieuvriendelijke materialen, maar ook over ethische productieprocessen en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk door de gehele levenscyclus van een kledingstuk. Door bewuste keuzes te maken, kunnen we de impact op het milieu verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Cycloon fietskoeriers Duurzaamheid

Duurzame Verzendmethoden

Naast duurzame kleding is ook de manier waarop producten worden verzonden een belangrijk aspect van duurzaamheid. Onze samenwerking met Cycloon Fietskoeriers is een stap in de richting van milieuvriendelijke logistiek. Cycloon Fietskoeriers is een pionier in duurzame bezorging, waarbij gebruik wordt gemaakt van fietsen en elektrische voertuigen om pakketten te bezorgen. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot en draagt bij aan een schonere, gezondere stad.

Onze inzet voor duurzaamheid stopt niet bij de kleding die we verkopen, maar strekt zich uit over het hele proces, van productie tot levering. Samen maken we een verschil en dragen we bij aan een groenere toekomst.