Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Adres & Openingstijden

Maandag en avonden op afspraak

Speciale openingstijden

Beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten

Vanaf 2024 koopzondag alleen nog op de 1ste en laatste zondag van de maand in de maanden januari en februari

Mail

Telefoon

Over

Laat je verrassen in Diezijner fair en vrolijke conceptstore en webshop

Onze winkel laat je duurzame hart een sprongetje maken, zodra je over de drempel stapt.

Sterk in het combineren van kleur en prints, natuurlijke materialen, kwalitatieve basics, eigenwijze merken en deskundig personeel. Van dames- en kinderkleding, beenmode, schoenen en accessoires tot zero waste lifestyle en beauty producten. Én van klein lokaal design tot grote wereld verbeteraars. Een zorgvuldig samengestelde eclectische mix met oa Seasalt, Mud jeans, Salt water sandals, Werfzeep, Danefae, Margot, Alba of Denmark en véél meer.

Naast onze stenen winkel, vind je een deel van ons assortiment ook in de webwinkel.

Even geen tijd om naar Groningen te komen? We kunnen alles, ook wat niet in de webwinkel staat, opsturen via onze samenwerking met de meest duurzame verzendmethode: de Fietskoeriers.

We zien je graag!

Wij lezen de winkel mail elke werkdag en de webshop mail enkele keren per week. Soms reageren we wat langzamer op berichtjes en telefoontjes, omdat het dan even druk is in de winkel. Diezijner is een eenmanszaak met een klein team gepassioneerde medewerkers. We kunnen geen 24 uur bereikbaarheid leveren, wel heel goed advies op maat. We beantwoorden graag al je vragen en proberen aan je wensen te voldoen, dus schroom niet om contact met ons te zoeken 🙂

Privé shopsessie

Op afspraak kunnen wij ook op een avond of op maandag voor jou open, voor een privé shopsessie. Een ideaal uitje voor jezelf, met zussen of met vriendinnen!

“Call it ‘eco fashion’ if you like, I think its just common sense” 

– Livia Firt