Adres
Zwanestraat 29
9712 CJ Groningen
> Route
Telefoon
Winkel: (06) 345 69 089
Leveranciers: leveranciers kunnen bellen op het bij hun bekende telefoonnummer van Nynke
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00-18.00 uur
Woensdag 10.00-18.00 uur
Donderdag 10.00-18.00 uur
Vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 10.00-17.30 uur
Zondag 13.00-17.00  *

* In januari en februari alleen op de eerste en laatste zondag van de maand

Op Hemelvaartsdag en 2de Pinksterdag 2021 is de winkel open van 12.00-17.00

Over

‘Diezijner’ opende 4 maart 2014 haar deuren aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Zoals de naam al doet vermoeden vind je er prachtige ontwerpen op het gebied van dames- en kindermode, woon- en modeaccessoires, schoenen, zero waste, papierwaar en hebbedingen. Vanzelfsprekend met respect voor mens en milieu gemaakt.

 

“Call it ‘eco fashion’ if you like, I think its just common sense” ~Livia Firth

 

Naast onze stenen winkel, vind je een deel van ons assortiment ook in de webwinkel.

 

Even geen tijd om naar Groningen te komen? We kunnen alles, ook wat niet in de webwinkel staat, opsturen via onze samenwerking met de meest duurzame verzendmethode: de Fietskoeriers.

 

In Diezijner vind je altijd iets unieks voor alle vrouwen én kinderen, alle maten, smaken, stijlen en voor elke portemonnee. Naast ons steeds wisselende aanbod vind je onze vaste merken. Zoals de circulaire spijkerbroeken van Mud jeans, kleurrijke vintage geïnspireerde kleding van o.a Tante Betsy en Cissi och Selma. Maar ook het prachtige tijdloze Seasalt, Zilch of de jassen van Happy rainy days. Of bijvoorbeeld unieke kleine merken zoals Vrolijke Famkes, Enolah en Anzuglich en de eigen stijl van Tranquillo en Chapati. Allemaal merken die prachtige eco materialen gebruiken en niet bang zijn voor een beetje kleur.

Daarnaast verkopen we ook  fijne schoenenmerken zoals Clumpy’s, Saltwater sandals en Ten Points.

Op zoek naar leuke en kwalitatieve kinderkleding t/m maat 176? Wat dacht je van Lovestation, Froy and Dind, Petit Louie en natuurlijk Baba kidswear?

Bij Diezijner vind je tevens een groot assortiment voor een verpakkingsvrije levensstijl.

 

We zien je graag!

 

Nynke, Simone, Zandra, Johanna en Lotte

Wij lezen de winkel mail elke werkdag en de webshop mail enkele keren per week. Soms reageren we wat langzamer op berichtjes en telefoontjes, omdat het dan even druk is in de winkel. Diezijner is een eenmanszaak met een klein team gepassioneerde medewerkers. We kunnen geen 24 uur bereikbaarheid leveren, wel heel goed advies op maat. We beantwoorden graag al je vragen en proberen aan je wensen te voldoen, dus schroom niet om contact met ons te zoeken 🙂

Privé shopsessie

Op afspraak kunnen wij ook op een avond of op maandag voor jou open, voor een privé shopsessie. Een ideaal uitje voor jezelf, met zussen of met vriendinnen!

Neem contact op