Betalen

Betalen in de Diezijner webwinkel kan op de volgende manieren. Zit jouw manier er niet bij, neem dan contact met ons op.

Ideal (Sofort, Bancontact) overboeking of contant (bij afhalen)

ideal_logo

Verzenden

Indien uw bestelling is verzonden met pakketpost krijgt u van ons een mail, afhankelijk van de bezorgdienst krijgt u ook een track and trace code.

Postwordt meestal binnen 2 werkdagen bezorgt.

Wij maken meestal gebruik van Fietskoeriers.nl/DHL de groenste manier om alle post snel en goed te bezorgen.  Jouw pakketje wordt bij ons in Groningen opgehaald op de fiets, vervolgens in het distributie centrum gesorteerd en met groen gas auto en afhankelijk van je woonplaats weer met een fietskoerier bij je bezorgd. Wanneer jij je mail en/of telefoonnummer hebt ingevuld bij je bestelling, ontvang je een track and trace code en houdt Fietskoeriers je op de hoogte van je bestelling. Ze zijn heel flexibel, daardoor wordt 98% van de pakjes direct bij de 1ste poging al bij jou bezorgt.

De meeste pakjes worden binnen max 2 werkdagen verzonden. Pakjes die op vrijdag na 12 uur zijn besteld komen vaak pas woensdag aan (omdat wij in het weekend en op maandag niet kunnen verzenden)

Heb je een spoedbestelling, bel dan gerust naar de winkel op 0634569089 wij kunnen dan direct laten weten of het gaat lukken.

De winkel is bereikbaar tijdens winkelopeningstijden. (maandag gesloten)

Wil je weten hoe Fietskoeriers te werk gaan bekijk dan hier hun leuke filmpje

De verzendkosten houden wij graag laag voor jou. En bedragen €5,00 voor alle soorten pakketten (ook brievenbus) binnen Nederland. En €3,50 voor kleine post zoals kaarten, die niet via Fietskoeriers gaan.

Het kan soms voorkomen dat een artikel toch niet op voorraad blijkt, wij mailen jou dan zo snel mogelijk met eventuele opties. Wellicht dat het artikel binnenkort er weer is, we in de winkel een alternatief hebben en anders wordt de bestelling direct weer terug betaald.

Afhalen

Wil je de bestelling liever op komen halen? Dat is mogelijk, kies dan als verzendmethode afhalen. Je kunt bij afhalen je bestelling binnen 5 werkdagen ook in de winkel betalen. Heb je meer tijd nodig, dan adviseren wij je te betalen met ideal.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op deze site zijn in Euro’s (€), inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Heeft je vragen over verzenden neem dan even contact met ons op via webshop@diezijner.eu

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze algemene voorwaarden.

Retouren

Na ontvangst van de goederen heb je 14 dagen de tijd om, indien je niet tevreden bent, de producten retour te sturen (herroepingsrecht). Dit kan echter pas nadat je dit schriftelijk hebt gemeld (kan via e-mail).  webshop@diezijner.eu.
Alleen producten die ongebruikt en onbeschadigd zijn kunnen retour gestuurd worden. Indien mogelijk in de originele verpakking. Je kunt de producten retour sturen, degelijk en stevig verpakt, en voldoende gefrankeerd naar:

Diezijner

o.v.v Webshop retouren
Zwanestraat 29,
9712 CJ Groningen

Doe er een briefje bij en vermeld daarop het ordernummer, uw naam en iban rekeningnummer (als er betaald is met overschrijven). Stuur ook de kassabon mee.

De verzendkosten van de retourzending dien je zelf te betalen. Binnen 14 werkdagen zullen wij het bedrag van de retour gestuurde producten terugstorten. Je ontvangt van ons een e-mail zodra de retourzending is afgehandeld.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave your thought here