Betalen en Verzenden

Betalen

Diezijner biedt u 3 keuze mogelijkheid voor het afrekenen van jouw artikelen:

I-deal, Overboeking of contant (bij afhalen)

ideal_logo

Verzenden

Indien uw bestelling is verzonden met pakketpost krijgt u van ons een mail, afhankelijk van de bezorgdienst krijgt u ook een track and trace code.

Pakketpost wordt meestal binnen 2 werkdagen bezorgt.

Wij maken meestal gebruik van Fietskoeriers.nl op de groenste manier alle post razendsnel te bezorgen. Soms zelfs dezelfde dag als de bestelling voor 10 uur s’ochtends is betaald! Heb je een spoedbestelling, bel dan gerust naar de winkel op 0634569089 wij kunnen dan direct laten weten of het gaat lukken.

De winkel is bereikbaar tijdens winkelopeningstijden.

Wil je weten hoe Fietskoeriers te werk gaan bekijk dan hier hun leuke filmpje

Indien uw bestelling is verzonden met brievenbuspost houd u er dan rekening mee dat er niet elke dag brievenbuspost bezorgd wordt (meestal op dinsdag t/m zaterdag). En dat het soms een paar dagen kan duren voordat uw bestelling bij u in de brievenbus ligt, soms zelfs wel een week. Is u bestelling geplaatst op vrijdag na 10 uur dan zult u in de meeste gevallen u bestelling op dinsdag of woensdag kunnen verwachten.

De verzendkosten bestaan uit het PostNL/DHL tarief, 21% BTW en verpakkings- en administratiekosten. Wij berekenen niet het gehele bedrag door aan onze klanten. En bieden een scherp bezorg tarief als extra service.

Het kan zijn dat een artikel niet op voorraad is, wij mailen u hierover met de verwachte bezorg dag. U kunt altijd van de koop afzien als dit langer is dan u had verwacht.

 

Afhalen

Wilt u de bestelling liever op komen halen? Dat is mogelijk, kies dan als verzendmethode Afhalen. U kunt bij afhalen uw bestelling ook contant afrekenen.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op deze site zijn in Euro’s (€), inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

Heeft u vragen over verzenden neem dan even contact met ons op via webshop@diezijner.eu.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

Retouren

Na ontvangst van de goederen heeft u 14 dagen de tijd om, indien u niet tevreden bent, de producten retour te sturen (herroepingsrecht). Dit kan echter pas nadat u dit schriftelijk heeft gemeld (kan via e-mail). Stuur svp eerst een e-mail naar: webshop@diezijner.eu.
Alleen producten die ongebruikt en onbeschadigd zijn kunnen retour gestuurd worden. Indien mogelijk in de originele verpakking. U kunt de producten retour sturen, degelijk en stevig verpakt, en voldoende gefrankeerd naar:

Diezijner

o.v.v Webshop retouren
Zwanestraat 29,
9712 CJ Groningen

Doe er svp een briefje bij en vermeld daarop het ordernummer, uw naam en ibanrekeningnummer. Eventueel kunt u een kopie van de factuur bijvoegen en daarop aangeven wat u retour heeft gezonden.

De verzendkosten van de retourzending dient u zelf te betalen. Binnen 14 werkdagen zullen wij het bedrag van de retour gestuurde producten terugstorten op het door u opgegeven rekeningnummer. U ontvangt van ons een e-mail zodra uw retourzending is afgehandeld.

Bewaren

Bewaren

Bewaren