Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Retouren

Wat jammer, dat je bestelde product niet helemaal naar wens was en je deze dus moet retouren. Hieronder ons herroepingsformulier. Maar een kort mailtje of briefje (met de kassabon en je ibannr als je via overschrijving hebt betaald) bij de retour is ook prima. Let wel op: de kosten voor het retour sturen van de artikelen zijn voor jou. Hoe wij het verder afhandelen vind je hieronder en is gelijk aan de wettelijk gestelde regels over webshop retouren.

Herroepingsformulier www.diezijner. eu te gebruiken bij retouren.

Als je een artikel terug wilt sturen, moet je binnen 14 dagen, dit formulier of de gegevens in dit formulier naar Diezijner mailen of per post verzenden.

Je hebt wederom 14 dagen de tijd, nadat je hebt aangegeven het artikelen terug te willen sturen om je bestelde product in goede orde te retourneren, is het niet mogelijk het product binnen deze termijn te retourneren, neem dan contact op met Diezijner via mail voor het maken van een andere retour afspraak.

Diezijner maakt binnen 14 dagen na retournering het aankoop bedrag en *eventueel de verzendkosten over op dit formulier aangegeven ibannummer of via ideal naar jou over.

*Als klant heb je recht op retour van het aankoop bedrag inclusief de verzendkosten als de volledige bestelling retour komt. Komt er een gedeelte van de bestelling terug, dan krijg je alleen het bedrag van de retourproducten terug.

Formulier voor herroeping
(Kopieer en mail dit ingevulde formulier alleen wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

  • Ik/Wij* deel/delen* Diezijner hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten:    herroep/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* :
  • Naam:
  • Adres:
  • Ibannummer:
  • Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is