Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Zilch

Zilch Merk kleding logo

Op zoek naar een mooie outfit van Zilch? Dan ben je bij Diezijner aan het juiste adres. Zowel in onze winkel in Groningen als online in onze webshop vind je een met zorg samengestelde collectie van onze favoriete Zilch items. Door de combinatie winkel en webshop kunnen wij je goed adviseren op een persoonlijke en professionele manier. Naast Zilch hebben wij veel andere merken in ons assortiment, welke allemaal een eco- en/of fairtrade keurmerk hebben. 

Alleen duurzame en eerlijke Zilch kleding
Bij het creëren van de Zilch collecties wordt er zorgvuldig nagedacht over kleur, prints, pasvorm en materiaal. Voor een perfect op elkaar afgestemde duurzame collectie. Alles om je van van top tot teen kleden en voor iedere gelegenheid. Er wordt gewerkt met natuurlijke en kwalitatieve materialen waarbij comfort en draagplezier voorop staan. Standaard zijn de kledingstukken voorzien van eco-katoen en duurzame viscose soorten zoals Bamboe, Tencel en Ecovero.

Het merk werkt enkel en al jarenlang samen met fabrieken die produceren volgens de International Labour Standards. Zilch is een klein familiebedrijf, gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf begon ongeveer 30 jaar geleden in het centrum van Amsterdam als een klein vintage winkeltje waarna er gestart werd met het produceren van oversized blouses in pure zijde. Op dit moment is het uitgegroeid tot een gedeeltelijk familiebedrijf met een enthousiast en betrokken team.

Kom snel bij ons langs of shop je favoriete Zilch kleding online
Laat je duurzame hart een sprongetje maken. Sterk in combineren met kleur en prints, natuurlijke materialen, kwalitatieve basics, maar ook eigenwijze merken en deskundig personeel. Dit allemaal is terug te vinden in onze winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen of neem alvast een kijkje op onze webshop.   

Toont alle 9 resultaten