Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Lykka du Nord

Heel veel bloemen deze zomer in de collectie van Lykka du Nord. Dit Duitse merk is het kleurrijke zusje van Sorgenfri Sylt. De focus van dit familiebedrijf ligt op goede kwaliteit en tijdloze fairfashion De collectie is altijd vrouwelijk met een vleugje romantiek. Lykka onderscheid zich van Sorgenfri door te kiezen voor heldere en gewaagde kleuren.

Dit zomerseizoen vind je bij Diezijner een zowel de leuke prints als de basic Lykka items zoals de gebreide vestjes in 50/50 katoen en Tencel mix met een subtiele glans en structuur. Door voor deze natuurlijke materialen te kiezen, draagt het vestje koel en blijft de kleur helder. De vestjes hebben een mooie iets kortere lengte om zowel op een jurk als broek en rok te dragen.

De kleuren van de vestjes komen terug in de prints van Lykka. Maar combineren ook perfect met de andere merken in Diezijner.

De t-shirts, blouses, midi-jurk en lange rok zijn gemaakt van een mix van 48% bamboe/48% katoen/4% elastaan. En had je gezien dat de lange rok ook zakken heeft?

Bekijk hier de Diezijner inkoop vlog voor de Lykka zomercollectie 2024