Log in
Gratis verzending vanaf €150,00 - Duurzame bezorging - Snel en persoonlijk contact
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Original sandaal rood – Salt water sandals

79,95

Original is het allereerste model dat Salt Water Sandals maakte in 1944. We hebben deze klassieker in vele kleuren, waaronder deze mooie rode.

Het model is er zowel in dames- als kindermaten. De damesmaten lopen van maat 36 tot en met maat 41/42

Net als alle andere Salt Water Sandals kan je met deze lederen sandalen met de roestvrijstalen gespen gewoon het water in. De sandaal blijft als nieuw.

Pasvorm & onderhoud

Salt water sandals worden van nature soepeler door dragen. Mocht een schoen ergens wat strak zitten, dip je voet met schoen en al in het water en draag de schoen tot dat hij droog is, op die manier vormt de sandaal zich naar jouw voet.

Alle Salt water sandals mogen het water in en kunnen met de hand gewassen worden met een mild wasmiddel.

Original (dames- en kindersandalen)

De Original heeft een ruimere pasvorm en valt comfortabel breed. Voordat je ze aan doet kun je ze aan de voorkant even aan trekken en de zool buigen om ze wat soepeler te maken. De sandaal zit goed als je tenen achter het gestikte randje blijven.

Salt water sandals (adult en Youth)

SW1-33 SW2-34 SW3-35 SW4-36 SW5-37 SW6-38 SW7-39 SW8-40/41 SW9-41/42

 

Clear
Aantal
Merken:: Salt-Water
SKUSalt-Water-884 SW-Red
Categorie
Tags , , , , , , , ,
Delen

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top